fbpx
CPTL Y_

Simpelveld

Ma - Vr 9.00 - 17.00

Team Urban wordt YouthQuake


Vanaf vandaag gaat Team Urban verder onder een nieuwe naam. Anderhalf jaar geleden startten we vanuit een hulpvraag van de Provincie Limburg en kregen de naam Team Urban toegewezen. Inmiddels is het team ontzettend gegroeid en is ons aanbod niet meer onder de term ‘urban’ te vatten. Daarom is Team Urban vanaf nu te vinden onder de naam YouthQuake

YouthQuake

“A significant cultural, political or social change arising from the actions or influence of young people.”

YouthQuake is een samentrekking van youth en earthquake en staat voor culturele, sociale of politieke verschuivingen die het gevolg zijn van een andere keuze van jongeren. Een definitie die perfect past bij onze visie: een innovatievere, creatievere en socialere maatschappij voor de nieuwe generaties.

Meer informatie en ons actuele workshopaanbod is vanaf nu te vinden op:
youthquake.cptl-y.com

LANCERINGSAANBOD

Om de nieuwe naam te vieren, luiden we het nieuwe schooljaar graag in met een speciale stapelkorting, oplopend tot 50%. De korting is reeds in onze standaard pakketten verwerkt. 

Professionele begeleiding
Les van rolmodellen
Culturele en sociale vorming
Focus op persoonlijke groei
Vol inspiratie en passie
Bijwerken van Corona achterstanden
Aandacht voor diversiteit
Aangepast op de doelgroep

Let op: Scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen financiële hulp aanvragen voor het bijwerken van Corona achterstanden. Met deze financiële hulp kunnen scholen in de periode van de zomervakantie 2020 tot en met de zomervakantie 2021 bijvoorbeeld extra programma’s aan bieden naast het reguliere lesprogramma. 

Klik hier om ons pakket aanbod te bekijken of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CPTL Y is de place to be op het gebied van branding- en mediaservices. We zijn niet je standaard marketingbureau, we doen het graag net even anders…